Digital Recruitment

 

De passie van igen is om te laten zien dat je gelukkiger wordt als je altijd (ook in je werk) echt jezelf kan zijn. Want de wereld heeft behoefte aan meer gelukkige mensen!

Naast ons detacheringsbureau bouwen we daarom aan een netwerk van websites die bedoeld zijn om jonge mensen te helpen in hun zoektocht naar zichzelf, geld, bijbanen, stages, cursussen etc.

Met deze websites genereert igen geen inkomsten, niet van scholieren/studenten en ook niet van bedrijven. Via ons online netwerk blijven wij in contact met onze doelgroep.

Bedrijfskeuzetest.nl

Als je een baan zoekt waar je blij van wordt, is de organisatie waar je voor werkt minstens zo belangrijk als de functie die je uitoefent. Met onze website Bedrijfskeuzetest.nl geven we informatie over verschillende soorten bedrijven en proberen we je wat richting en ideeën over je carrière te geven.

Allestages.net

Een stage is een goed startpunt voor werkervaring en een relatienetwerk. Daarom heeft igen Allestages.net ontwikkeld. Allestages.net verzamelt alle WO, HBO en MBO4 stages in Nederland, om studenten makkelijker en sneller een geschikte stage te laten vinden. Zo houdt jij tijd over, doe er iets leuks mee!

ICT-Bijbaan.nl

ICT-Bijbaan.nl verzamelt alle ICT bijbanen in Nederland, om het voor scholieren en studenten eenvoudiger te maken om een geschikte ICT bijbaan te vinden. Bijbanen zijn dé manier om uit te vinden wat je leuk vindt om te doen en waar je later graag zou willen werken!

Buitenlandjaar.nl

Buitenlandjaar.nl verzamelt alle vacatures voor tijdelijk werk in het buitenland, betaald en vrijwillig. Een jaar naar het buitenland is dé manier om jezelf te leren kennen en om de goede studie, baan of werkgever te kiezen. Daarom dragen wij graag iets bij aan de voorbereiding voor jouw buitenland jaar.

Vliegendestart.nu (in ontwikkeling)

Op deze website vind je alle tips en trucs om je carrière succesvol van start te laten gaan J Vliegendestart.nu verzamelt ook alle traineeships op MBO, HBO en WO niveau… een traineeship is een goed begin voor werkervaring, een relatienetwerk en om uit te vinden wat je wel of niet de komende jaren wilt gaan doen en voor welke organisatie!

Studentenleningvergelijker.nl (in ontwikkeling)

Geld lenen kost geld, werken is een beter idee J Maar als je toch wat wilt lenen om rond te komen of iets speciaals te doen, kies dan de slimste lening. Via deze website kun je alle leningen speciaal voor studenten eenvoudig vergelijken.

Dynamisch netwerk

De kracht van igen zit in het ontmoeten en blijven volgen van de Digital Generation. Vanuit onze aanwezigheid op MBO’s, hogescholen, universiteiten en op de arbeidsmarkt bouwen we non-stop aan een dynamisch talent-netwerk.

Talent kent talent

Campus Teams van Talent Scouts zorgen er voor dat wij weten waar aanstormend ICT talent zich bevindt en brengt ons al voor hun afstuderen in contact met deze Digital Natives. Ons Referral Programma zorgt daarnaast voor een constante instroom van nieuwe mensen: talent kent talent. Onze ambassadeurs bevinden zich in besloten netwerken, dit geeft ons een uitzonderlijke positie in de ‘War for Talent’.

Innovatie en visie

Door innovatieve recruitmentmethodes, ons eigen online recruitment platform en multi-channel strategie is igen een specialist in talentwerving anno nu. Onze kijk op talentontwikkeling en onze visie op de nieuwe relatie tussen mens en werk maakt van ons ook een speler waar onze klanten op vertrouwen bij het inzetten en begeleiden van de native internet-generatie.

Voor veel bedrijven is de digital generation nog steeds ongrijpbaar. Bij igen zijn we gespecialiseerd in het werven, inzetten en begeleiden van deze native internet-generatie. Wij weten waar we talentvolle jonge ICT’ers kunnen ontmoeten en motiveren en zorgen voor optimale prestaties bij onze opdrachtgevers.