Digital Recruitment

 

De passie van igen is om te laten zien dat je gelukkiger wordt als je altijd (ook in je werk) echt jezelf kan zijn. Want de wereld heeft behoefte aan meer gelukkige mensen!

Naast ons detacheringsbureau bouwen we daarom aan een netwerk waaronder een website die bedoeld is om jonge mensen te helpen in hun zoektocht naar zichzelf en hun toekomst.

Met deze website genereert igen geen inkomsten, niet van scholieren/studenten en ook niet van bedrijven. Via ons online netwerk blijven wij in contact met onze doelgroep.

Dynamisch netwerk

De kracht van igen zit in het ontmoeten en blijven volgen van de Digital Generation. Vanuit onze aanwezigheid op MBO’s, Hogescholen, Universiteiten en op de arbeidsmarkt bouwen we non-stop aan een dynamisch talent-netwerk.

Talent kent talent

Campus Teams van Talent Scouts zorgen er voor dat wij weten waar aanstormend ICT/Technisch talent zich bevindt en brengt ons al voor hun afstuderen in contact met deze Digital Natives. Ons Referral Programma zorgt daarnaast voor een constante instroom van nieuwe mensen: talent kent talent. Onze ambassadeurs bevinden zich in besloten netwerken, dit geeft ons een uitzonderlijke positie in de ‘War for Talent’.

Innovatie en visie

Door innovatieve recruitmentmethodes, ons eigen online recruitment platform en multi-channel strategie is igen een specialist in talentwerving anno nu. Onze kijk op talentontwikkeling en onze visie op de nieuwe relatie tussen mens en werk maakt van ons ook een speler waar onze klanten op vertrouwen bij het inzetten en begeleiden van de native internet-generatie.

Als je een baan zoekt waar je blij van wordt, is de organisatie waar je voor werkt minstens zo belangrijk als de functie die je uitoefent. Met onze website Bedrijfskeuzetest.nl geven we informatie over verschillende soorten bedrijven en proberen we je wat richting en ideeën over je carrière te geven.

Voor veel bedrijven is de digital generation nog steeds ongrijpbaar. Bij igen zijn we gespecialiseerd in het werven, inzetten en begeleiden van deze native internet-generatie. Wij weten waar we talentvolle ICT’ers en Techneuten kunnen ontmoeten en motiveren en zorgen voor optimale prestaties bij onze opdrachtgevers.